Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, November 13, 2014

Indoor playground - AEON Equine (Kidszoona)



Dah 2 mggu berturut-turut kami bwk anak2 ke sini.....
Kidszoona Taman Equine....

Memang anak-anak happy... mama nya pun happy sbb leh g shopping kt DAISO & Mr.D.I.Y  + dalam AEON heheheh....
papa nya kena jadi Mr. mama kat dalam tu... =)



ni la indoor playground yg paling murah penah kami pergi....

RM 10 - Weeksday
RM 15 - Weekend
*Parents masuk percuma......
*Stokin pun x wajib pakai ...


Mainan pun byk... mmg x rugi la byar RM10-RM15 tu.... 
main la smpai lebam... last week diorg main smpai dah nak tutup.... nmpak enjoy sgt diorg... jom kita layan gmbr-gmbr yg smpat di ambik....




abg zikry mmg suka main kat sini... habis tergolek2 dia kat situ



tgk laa dua beradik ni main.... abg zikry dgn stund dia...




haaaaa tgkkk...!!! anak dara ni pun boleh tahan jgk tau...... siap lompat tu... main gelongsor ni


ni lagi.... nak gelongsor terbalik pulak dia....



hooooo weee....!!!



ni pic masa pergi last week.....





2 comments:

syariza09 said...

rmh akk dkt jer ngan aeon ni. kalo masuk pon x pernah plak bw aiman main cni. tgk mcm best je, pasni nk try la

SiTi said...

aaahhh.. ok la kak... bwk je lgi pun xde la mhal smpai rm50... =)