Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 5, 2014

1st time shopping LAZADA







Org lain dah beratus-ratus habis .....
awak baru laa 1st time merasa shopping kat Lazada...
selama ni duk belek-belek je page tu.... tu pun mencari brg rumah... mcm deko-deko tu....


tp tah mcm mana akhirnya brg yg 1st di beli adalah powerbank....
salah satu sebabnya... awak ni dah malas nak merayau keluar mencari.... dgn keadaan yg memboyot ni.. 
so jalan mudahnya online purchase je..... sebab ke-2 beli ni... adalah utk bwk ke hospital time nak bersalin nnti.. senang.... dan sebab seterusnya.... asyik berebut nak charge hp dgn mr zuar je bile kuar jenjalan... tu pun kami duk pakai charger kereta..... setelah tanya2 org..suma kata brand Pineng yg ok... tu yg rembat ni... 


boleh tahan gak servisnya... 
cpt smpai... order hari isnin baru ni... hari ni rabu dah sampai.... awak ye2  bajet mggu depan sampai.. sbb dia nya term penghantaran 5-8 hari bekerja.... tup tup tadi adik Gdex dtg hantr barang... terkejut gak..igtkan apa laa bndanya...


* org lain dah berzaman pakai powerbank..... awak baru laaa nak berjinak2.... 

posted from Bloggeroid

No comments: