Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, April 4, 2014

Kalsium Shaklee = OSTEMATRIX




Promo Ostematrix bulan ni.. beli 6 Free 1.. kalau xnk beli 6 tu pun boleh... nak beli satu dua tiga pun boleh.... jom kita kumpul order dengan kengkawan... adik beradik... sedara mara.. mmg jimat sgt2 ni.. rugi kalau x beli... terutamanya buat anda2 yang x minum susu langsung .....




1 tablet ostematrix shaklee bersamaan 
* 1gelas susu yang tinggi kalsium
* 80 biji badam


Ostematrix sebagai salah satu vitamin sepanjang hamil, berpantang dan bagi ibu2 yg Eksklusif Penyusuan Susu Ibu. Malah Ostematrix juga sangat bagus untuk mereka yang STRESS..!!


Antara manfaat Ostematrix

** Membantu dalam pembentukan tulang & gigi yang sihat **
** Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) **
** Memulihkan kekejanga, kebas-kebas, sakit tulang belakang & simpul biawak (bagi preggy mommy) **
** Meringan stress - mengelakkan gejala mudah meradang & murung **
** Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yg normal **
** Meringankan sakit ketika haid (Kelancaran saraf & pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut & rentasi air) **
** Membantu kekal bertenaga & bersemangat walaupun sibuk dengan urusan seharian (terutama bagi mereka yg bekerja) **
** Membantu masalah gastrix **
** Membantu dalam pengurusan badan **
** Membantu dalam mengatasi sembelit **


Siapa yang perlu Ostematrix??

 Mak ayah yang selalu sakit lutut, nak naik tangga susah, nak solat pun kena duduk kat bangku
Orang yang selalu kejang-kejang otot
Ibu yang menyusukan anak - Ostematrix membantu sebagai MILK BOOSTER dan lengkapkan keperluan kalsium
Ibu mengandung - untuk lengkapkan kalsium, elakkan kencing manis dan darah tinggi
Gastrix - ostematrix dengan B-coplex bantu kurangkan sakit gastrix
Orang yang x suka minum susu - utk cukupkan kalsium harian lengkap dengan vitamin D dan magnesium. (Dapatkan juga lain-lain sumber kalsium seperti brokoli)
Pesakit Diabetes - Tampung keperluan kalsium. Susu khas utk diabetes sangat mahal. Tak semua mampu nak beli lebih dua tin susu khas sebulan
Pesakit darah tinggi - utk kawal darah tinggi
Kawal berat badan - kekurangan kalsium turut  sebabkan program diet anda gagal
Yang pentingkan keperluan kalsium



Ostematrik sgt2 sesuai & diperlukan oleh ibu2 mengandung yg...

 Selalu kejang @ krem di tengah malam hari
 Mengurangkan sakit-sakit belakang 
 Bantu mengurangkan kebas-kebas & sesemut
 Menggantikan kalsium badan yang telah di serap oleh bayi (bile kurang kalsium.. selalunya ada ibu yang sering sakit gigi)



COD PUTRAJAYA


Sebarang pertanyaa, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di : 

SITI FAIRUZ BINTI ABDULLAH
SID : 1078661
Sms/Whatsapp : 018-2994889
Email : too50708@gmail.com
FB : https://www.facebook.com/pages/zuarcityshop/  sila klik LIKE utk info terkini



No comments: