Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, April 3, 2014

Apa kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee??



Beberapa hari lepas, Shaklee dah pun keluarkan amaran kepada semua agent Shaklee, "Harga ahli adalah khas untuk ahli sahaja" . "Mana-mana agent yang didapati melanggar peraturan ini, kan terbatal keahliannya". Jadi customer-customer yg mmg consume shaklee sepatutnya mendaftar sebagai ahli untuk terus dptkan shaklee dgn harga terendah. Ia tetap menjimatkan kalau daftar sebagai ahli, walaupun untuk makan sendiri tanpa ada niat nak meniaga pun... TAPI kalau dah ada niat nak berniaga & cari pendapatan sampingan mmg satu bonus laa tu... & sgt2 digalakkan....





Jom kita tgk secara ringkas, apa kelebihan yang shaklee tawarkan untuk mereka yang mendaftar sebagai ahli shaklee

Daftar untuk makan sendiri je : 
  • Layak membeli dengan harga ahli
  • Dapat berkongsi utk dapatkan produk promo (Cth: promo bulan ni OSTEMATRIX) dengan harga yg jauh lebih rendah dari harga ahli
  • Jika belian mencapai 150uv atau lebih ..layak utk dapat bonus pada bulan berikutnya... (mcm point kat jusco laa.. beli brg dpt point kan.. pastu point tu kita kumpul dan kita boleh tukar kupon baucer kan...) 

Daftar untuk Berbisnes : 
  • Peluang untuk mendapat Cash bonus pada setiap tengah bulan apabila jualan mencukupi 200uv atau lebih
  • Peluang untuk menikmati Car Bonus apabila cukup syarat yang ditetapkan
  • Peluang untuk menyertai Trip 6 bINTANG (Convention/Umrah) tajaan sempenuhnya dari Shaklee
  • Peluang untuk mendapatkan 8 jenis bonus lain yg di sediakan Shaklee untuk mereka yang layak (Cth: Bonus Leadership, Bonus Coordinator, Bonus naik Rank dll)

Teruja x....???
Percayalah... jika kita bersungguh-sungguh, x mustahil semua yg ditawarkan kan tu boleh jadi milik kita.... 

Tak pandai berbisnes,,,?? 
Malu nak Berniaga..??
Takde masa..??

Jangan risau.... semua yg berada dalam shaklee pada awal2 nya macam tu... yg penting kena ada keinginan yg kuat.. sistem yg kami gunakan dah terbukti berkesan dalam melahirkan pemilik income 2...3...4...5...6... angka...

Modal Permulaan cuma RM65 + RM10 postage starter kit
dah boleh mula kan langkah dgn shaklee... hari ni daftar terus boleh buat promosi...
Tanpa stok dah boleh berniaga.. sbb Shaklee ada sistem online... 
Nak beli stok.....
Nak register ahli baru...

tak perlu pergi Branch.... utk pengetahuan semua..... sejak register ahli bulan November 2013 sampai la skrg April 2014 ct masih belum menjejakkan kaki ke mana2 branch Shaklee .. sbb semua urusan secara online... senang kan.....!! just klik...klik... & klik.... itu saja







FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Shaklee ID : 1078661
too50708@gmail.com
018-2994889 (SMS/WhatsApp)

COD PUTRAJAYA



No comments: