Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, October 25, 2012

Pindah hakmilik



ni bukan pasal hakmilik rumah @ tanah.... cite pasal bantal jer pun...
peknen kali ni baru la terpikir nak membeli nursing pillow... dulu xpenah tau pun pasal bnda alah ni... bantal ni boleh pakai masa peknen & masa menyusukan anak nnti... jd sekarang bantal tu laa jadi peneman tido ku... cuma tiap kali nak peluk mesti akan ada sikit pergaduhan dgn zikry... sibuk jugak dia nak  peluk bantal tu... belum apa2 lagi abg dah amik brg adik cmner nih... xpe laa share-share yer... nnti bila turn adik nak guna bg adik yer abg ....

 sebenarnya sarung bantal tu baru jer siap di jahit oleh ku..... jahit tangan sepenuhnya yer.... mesin jahit xde... tp awak dah meroyan tgk kain-kain yg diri sendiri jual.. kalau boleh semua kain kat ZUARCITY tu nak utk diri sendiri jer... ni laa kain asal nya sebelum jadi sarung kt bantal tu




Nursing pillow ni byk gunanya... rsa berbaloi gak belinya kalau masa peknen mcm ni laa gunakan...mcm2 cara tido leh pakai...




kalau utk menyusukan anak plak ini laa cara gunanya...




bukan utk baby saja tau,.... sampai anak dah besar pun boleh guna lagi... tgk ni dah besar panjang dah ni


nursing pillow ni ada mcm2 jenis.... ada yg boleh pakai masa mengandung & menyusu (mcm bantal pink kat atas tu) dan ada yg cuma utk menyusu jer... mcm kt bwh ni.. rsanya better beli yg pink kat atas tu... leh dwi guna kan.... mak & anak dua2 leh guna....




yg mcm ni kelebihan dia byk poket... jd masa duk susukan anak tu leh laa kita belek apa yg ptut kat anak tu... potong kuku ker... bersihkan telinga dia ke kan...



tp yg ni mmg the best la.... mmg puas hati bebenor la klo dpt tido dgn bantal cam gini.. smpi ke besar leh pakai... kita laki bini duk peluk mcm ni pun boleh... hahahhahah

 






2 comments:

syariza09 said...

besar gak bantal tu yer

SiTi said...

nk kata besar sgt tu x jgk kak... cuma dia memanjang kan.... tu yg nmpk mcm besar jerr