Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, August 3, 2010

Tak sempat bersalin



Seorang Wanita yANg sarat dAn dalam perJalanan ke hOSpital UntuK mElahirkan Anak, maUt Setelah kEreta yaNg dipanDu suami NYa merempuH sebuAh treler di Jalan Rompin - geMas....Azian Abdul Wahab, 40, disaH kan meninGgal dunia Akibat cedeRa paraH di kePala dAn badan, ManakAla aNak daLam kandunGan puLa tertusuk tulaNg rusuk Kanan nYa yAnG patah tiDak dapaT diseLamatkan....

Sumber Dari :   Berita harian

7 comments:

MRS. K said...

Al-Fatihah.. kesian nyer

SiTi said...

kesian kan...ajal maut di tangan NYA..

AL-FATIHAH...

'NuReeN' said...

Al-Fatihah... takziah utk keluarga si mati..

mekchu said...

ohhhhhhhhhh mekchu tak bleh nak baca habis.. mesti sedih.. nnti nangis lak kat opis.. al-fatihah

aLoY said...

Al-fatihah... mmg kesian.. ahli keluarga ofice mate ak ti... dalam perjalanan ke hospital nk bersalin...

SiTi said...

aloy ~ owwh ye ke loy..

Aleyn said...

Berita ari ni ada 1 lagi kes ....wanita 8 bulan maut accident....hai..