Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 25, 2010

hanya tinggal kenangan


daPat kat Email....daN saja nAK kongsi Kat sini..Nak MengingaTkan nostAlgia laMa..
kat Sini Ada Gak baraNg yaNg akU xtahu..agAk nya Belum CukuP tua kot.hehehe

Jom kiTa mengimbAu balik KEnangan lama tu ye


Okeh.. dulu-dulu sapa pi sekolah ja mesti akan gunakan beg hijau nih kan... hehehehe.. penuh buku teks!





 bagi mat-mat rock era 80'an.. kalau tadak kasut jenih nih memang tak rock la... brand apa tau... tu dia... ALIPH oiii... mahai tuuuu....     



 klau dh ada kasut tu mesti layan lagu2 ni....huhuhu.. Grin




hgpa mesti igt iklan ni..... 
 





zaman la ni agak-agak ada lagi tak dapoq minyak gaih (minyak tanah) Huhhehehe .. sumbu dia sempoi dok ada... hahahaha..


aku takdak benda alah nih.. tapi kawan aku ada.. dia kasi pinjam .. tapi bila dah rosak la.. hampeh!  Grin






dulu2 xdak la LCD.....tgk TV mcmni jaaa...
Grin







subjek yang paling aku minat masa darjah 5 dulu ni..sebab tu aku tak hantar buku teks ni..sebab aku minat sangat..





http://img508.imageshack.us/img508/3005/5sekawanciterpenyiasata.jpg

 dulu-dulu kalau pi library.. mesti cari buku penyiasatan.. kawan aku dalam biodata dia dulu siap nak jadi penyiasat persendirian... konon-konon terlalu obses cerita penyiasatan 5 sekawan nih...  so buku dibawah menjadi pilihan utama bacaan hujung minggu... 


 





 dulu 2 hnset xdak ..bkn mcm budak2 la ni...hnset 1org satu..tp kita men yg ni jer....



sapa yang ada benda ni pd zaman tu mmg org berada laa.. 

  

5 comments:

syariza09 said...

huh..mmg mengimbau zmn dolu2. sebahagian brg2 tu mmg sy ada pon, tp tu dulu2 la.
Nak tau dak, yg jadi monyet tu kawan sekerja saya masa kat Filem Negara dulu.

Aleyn said...

Sumer benda2 tu i ader nostalgia...huhu...tuanyer la rasa

SiTi said...

syariza ~ owhh ye ke kak...thun 90'an kan masa tu? kalo tnya budak2 krg kompom x penah tgk kan...eheehhe

SiTi said...

aleyn ~ owhh akk ada ye..ala kak lum tua lagi...cuma dah pngalaman

zuar MentalPhotography said...

tak pernah tengok barang2 tu semua..terasa muda nya aku