Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, June 3, 2015

Birthday Party : Tema World of Cartoons




Cerita mggu lepas baru nak up... hehehhe
Tahun ni sekolah buat sekali je setahun... klo x sebelum2 ni... sambut 2...3bulan sekali katanya...jadi dapat la buat sambutan secara besar-besaran dan sambutan ni juga campur dengan prasekolah biasa & prasekolah khas (Integrasi)... sambut besday yg dari bulan 1 sampai la bulan 12 sekali harung..... dan tema yg di pilih World of Cartoons....





Puas la aku duk mikir apa nak suh zikry pakai.... nak buat Minion mcm susah... angry bird pun susah... google punya google... akhirnya aku pilih la costume ni... kerana senang nak jahit & x leceh.... & lagi satu.. zikry suka warna hijau.... tadaaa... ni la dia costume zikry yg dah siap aku buat.... 

leh agak x costume apa ni....???




Disebabkan dpt buat besar-besaran... dpt la diorg panggil badut ni 
seronok betul diorg ni.....


Website  :  yayamagicclown 
Facebook  :  Yaya Theclown
Instagram  :  mryayapartystation




Antara sebilangan anak-anak yg ada...
sekolah sediakan nasi , sambal ayam , air & candy buffet...
makanan lain.... hasil pot luck dari parents... alhamdulillah mmg rezeki melimpah ruah...
byk makanan yg ada... smpai x termakan...





aktiviti diorg byk dgn Yaya Theclown je....
dan ni salah satunya.... aktiviti diorg...
cuba tgk video ni.. msti akan perasan aksi anak-anak khas ni....


*satu masa dulu zikry pun akan tutup telinga bila dgr bunyi bising & bila naik lif... alhamdulillah makin lama makin kurang perbuatan tu....

‪#‎autismawareness‬ mereka sensitif bunyi.. ..

❤ spot zikry yg berbaju hijau sebelah kanan sekali... .





ok.... jom tgk aksi-aksi zikry bergambar pulak.....
dah pandai posing ye... bila ckp " abg... cpt pandang mama...mama nak amik gambr..."
terus je dia posing ..... ehehhee




zikry dgn cikgu zura dia.....




tgk la bergaya betul....




hahahaha tgh2 panas pun mama dia suh posing.....




ni posing kat umah....
tgk la tu... tiap kali snap gmbar.. dia pose gitu.. gini la....



ni la yg aku pilih...
xde la sama sebijik... buat apa yg ada jer....






No comments: