Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, June 17, 2015

Zikry pun nak ber"facebook"


lmbt lagi upload cerita...
kisah hari ahad lepas.... zikry dalam diam dah tau password screen lock handphone ku...
screeen lock yg paling lama bertahan... akhirnya dpt jgk zikry cari....hurmmmpp


kali ni dia upload gmbr pulak kat FB..
siap dgn caption nya sekali.... nasib la bukan gmbar yg bukan-bukan yg di upload....







tulis abang jadi ABAN......
tgk la siap selfie lagi ... dgn senyum melebar dia....





keta papanya pun dia uploadnya...
kereta jadi KKERTA .....
Alhamdulillah.... zikry dah boleh menulis apa yg di sebut....



ni pun keja nya...
sibuk amik gmbr minions dia.....
beria dia tangkap gmbr.. smpai terbaring-baring ...






pastu pandai plak dia edit  gmbr sendiri....



kipidap abg zikry...
walaupun autism x boleh hilang dari dalam hidup zikry.... 
namun mama doakan abg zikry mampu tempuhi  segalanya seperti anak-anak biasa yg lain....




No comments: