Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, February 25, 2011

akhirnya....

tadaaa.....ini lah buktinya...hehe


dpat jugak jmpa ayun....face to face..comel yer org dia..mmg cntik
masa aku smpai tu...dia tgh sibuk menyusun barang...aku smpat laa membeli 2 inner & 1 headband...tp inner tu buakn utk aku...tapi utk my mum...hehe mak terberkenan jugak tau...aku igt nak beli yg 3layer tu..tp ayun kata x sempat nak buat....xpe laa order je laaa nnti..

aku kat sna sekejap je...mmg betul2 g kat booth ayun je...lepas tu trus balik nak ke bangi plak...sampai je kat bangi...urusan x leh buat...adushh...!! sbb kerani nya rehat...aku igt diorg pun sama mcm kat kaunter...buka time rehat...kena laa aku pegi lagi sekali....







No comments: