Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, February 17, 2011

x boleh nak kopi...!!!

salammmm.....
morninggg....pepagi jer dah buat aku terkial-kial..bukak fb ni..sejak update yg baru ni lain macam jer...tang kebaikan nya...page ZUARCITYSHOP dah ada notification...xde laa aku lenguh2 tangan bukak setiap gmbar nak tgk komen terbaru...tapi masalahnya gmbar dia x leh nak "kopi"..... dah try click kanan xder pun tulis "kopi"..last2 aku print screen je...lpas tu paste  kan kat paint...tu je laa caranya yg aku tau...leceh sikit keja nya...


ni laaa rupenya klo tgk gmbr kat fb....


* kopi = COPY



2 comments:

SiTi said...

nak hilang kan background hitam..click f5 (refresh) lepas bukak gamba kat fb

cintaKusayangMu said...

ct..bleh kopi...dgn klik donlot kt bwh kiri kt area tag tu...