Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, September 30, 2013

tangguhhhh....dan tangguh lagi .

xtau la bpe lama nak tangguh lagi ni.... mood malas sgt2 menguasai diri.... entry pulau redang & terengganu dah berminggu masihh baik tersimpan kat draf.. tah bile2 la nak smbung entry tu.... jgn nnti segala memori tu lupus terus sudah....


mood cepat laaa dtg.... tolong laaa aku kumpul BE balik... yg ada hari tu pun dah stop gara2 aku x update ..... haiiishhh





sapa yg cari bju kurung nursing... meh tgk koleksi yg ada kat Fb ZUARCITYSHOP.... kain2 cotton yg comel2 pun byk...
posted from Bloggeroid

No comments: