Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 17, 2013

Bile papa tinggalkan kami....







amboiiiii kemain besar senyuman mu....... suker la tu.. hajat nak berkonvoi ke thailand tercapai.... haa bile dah sekali dptt... skrg sibuk nak pegi trip lain plak.... haiiishhh....kononnya bikers kental lahh tu... sebelum ni mr zuar duk kata moto tu hnya

putrajaya - rawang
putrajaya - rembau
putrajaya - port dickson

itu je yg jauh... nama je moto touring tp x penah pun bwk kesayangannya tu jejauh.... katanya lahh...

jadi kami 3 beranak terpksa la balik kg... dri duk kat putrajaya baik balik kg refresh sikit.... tepu gk duk kt umah yg xbertanah ni.... jumaat lpas keja kami gerak balik... di temani mak n abah yg dtg siang tu naik komuter.... dlm kul 9.30mlm baru smpai... dgn keta yg agak banyak.. pastu 2..3.. kali gak kami berhenti.. tu yg lmbt smpai...

aktiviti kt kg untuk anak2 adalah... mandi manda.... puas duk pikir apa laaa nak wat ni... bosan gk kot duk melangok tgk tv je.. sudahnya sabtu ptg tu aku ajak adik aku mencari kolam... mahal gak ye kolam tu... heheh bajet dlm rm20-30 ... rupanya yg paling kecik je rm40... mmg amik yg kecik je la mcm tu.. hukhukhuk....

zikry mmg xcited laa nk mandi.. mmg da ckp awal2 dgn dia... pgi esok (ahad) bru mndi ye... tp mlm tu tgk dia tetiba demam plak... byk kli gak ckp dgn dia... "abg cpt2 baik ...esok nak mandi kolam..." dia nganguk je...

esoknya zikry masih demam... aku bg je dia mandi kolam tu... biarlah berendam lelama sikit hrap kurang demam nya... menggigil2 gak dia mandi... sejukkk dgn cuaca mendung je hari tu.. dan di sebabkn zikry demam terpksa la asing kan diorg 2 beradik ni mandi... lepas zikry turn auni plak berendam.... auni mmg suke main air... habis tah bpe kali dia tawaf kolam tu.




sexi meksi dua beradik ni..
mmg pg ptg bg diorg berendam... seronok tgk anak2 happy.... bahagia rasanya...




ptg tu trus bwk zikry g klinik... demam dia x kurang2.... cek suhu pun 39.... smpai ke hari ni dia demam... alahai nak.. cpt la sihat...





budak demam sibuk nak papa.... masa mandikan dia bg suhu turun...duk nangis2 .. "nak papa....nak papa.... " papanya pulak susah nak contct....





1 comment:

syariza09 said...

sian zikry demam masa mandi kolam tu, x per pasni kolam tu pon dh ada leh repeat lg

sukanya papa dpt gi jln2