Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, April 4, 2013

DIY : TUTU SKIRT



dah 2 bln bru dpt buat entry ni...

xmo cite panjang.... trus kepada isi utk entry yer... tujuan buat tutu ni sbb nak photoshoot auni sebenarnya... jadi mama nyer ni bersungguh2 laa membuatnya dgn penuh kasih sayang...

tu yang pergi beli kain net  dulu tu...

gi laa cara membuat nya:

hahhaha.... bekas air ni yg jadi mangsa

2 gmbr ni je yg dpt di selamatkan....


ada amik gmbr step by step tp hp "hang" plak dari hari tu try cri blik gmbr tp still x dpt... klo bukak je folder gmbr tu kompom hp "hang" n trus application tutup.. tu pun salah satu sebab entry ni lmbt di buat....

ok bahannya x byk pun just :
kain net
gunting 
getah seluar...

cara buat pun x susah.... search je kat en google tu "DIY TUTU SKIRT" kompom jumpa cara nya

dan ini laa hasil nya bila dah disarung kan kat tuannya....

oppsss cekci nyaaa...!!


cuma terkilan sbb boleh pulak anak dara ni ter"poo poo" lepas pakai dlm 15 minit... tembus plak tu...hadoiii xde laa gmbr yg cun dgn tutu tu..... =(

ni sikit gmbr shoot masa tu...



sudahnya shoot dgn pampers jer ni.... tutup jer dia dgn kain2 yg ada tu......

3 comments:

syariza09 said...

alololo comelnyaaa..rajin maknyer

Anonymous said...

Your methoԁ of exрlаining all in this post is truly fastidious, every οne
be able tο easilу understаnd it, Thanks a lot.


Here is my blog: ringing in ears treatment

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.