Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 13, 2010

kEmALaSAN.....TaPi UpDaTe jUGaK


AkU  SEJaK AkhIr2 Ni mAlAs beNar nAk uPdAtE bLOg...huHuh
TaH LAAa...aGaknYe Da BuLEh BeR MUKA BUKU kAt oPIs
KeHkEh KeHkEh....

PaTut lAa yER x...dAh SyOk BeR MUKA BUKU....
wAlAu mCm MaNa PuN aKu sTiLL mENjENgUk
BlOg..CuMA jADi PEMBACA SENYAP jEr lAaA

dAN aKu MENlAwAt PeSErTa2 bAgI ConTeSt aKu nI..
dAn  aLhAmDuLiLLaH aDA GaK pEnyErTAaN NyA
aNtArAnYa

 mAmAnAzA    


MUKA BUKU ~ fACeBOoK LAAa

* PEMBACA SENYAP  ~ SiLenT ReAdER

6 comments:

Ena said...

Sy laks x selalu nak buka muka buku tu.. he3x..

rosma said...

he3..ct malas yer..biasa la tu..mgu lepas rosma pun mls + bz nk update n3..hu3

~aSHa~ said...

best jugak contest tu..tapi anak2 seme guna video time cukur jambul..tak reti plak na snap dari video..tak pakar lagi....

Umi said...

saya nak join contest, tapi cari2 button nak jadi follower, asyik tak de je.. wawawaa.. tak berpeluang la nak join..

SiTi said...

AsHa ~ CUbA2 LaA BUaT nA TaU bUlEh PlAk


UmI ~ AiKk...nPeR xDe EkK...OrG lAiN bULeH pULak

Umi said...

tu la... saya pun tak tau nape tak kluar button tu.. nampak perkataan jerk... nti saya cuba byk kali eh....

sebelum tu, salam kenal.. :)