Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Sunday, February 10, 2013

Pergi beraya... - CNY







dua beradik dia da siap.... merah menyala lagi
si abg da baik nya posing si adik buat spoil plak... time2 tu la plak dia nk melalak...


ermmmppp tapi kan...mana nak g yek... hahahha
so berbaju raya di rumah je la nmpk nya.. papa diorg bz memanjang je...
org cuti dia keja.... org keja pun dia keja...
cmne tu..?



* Selamat tahun baru cina bg yg merai kan nya..


Sunday, February 3, 2013

kain net @ Gulati's





aktiviti hari ni mencari kain net.... sebelum tu duk pikir mna laa nak cri kedai kain & kedai brg2 jahit... dlm kepala ni duk teringat kat nilai 3 je... tp rsa mcm jauh sgt nk pergi coz nak cri dua brg je.. tu pun sikit just 2 3 meter je... mcm x berbalo je g jejauh... apa lagi google laa dulu... tgh syok2 google baru la teringat yg kat bangi dah ada Gulati's.... sjak thun lepas lagi klo x silap sebelum puasa @ masa dlm bln puasa tu diorg baru bukak.... tanpa buang masa siap2 pg td trus je ke sana... sudah tu g pkns kejap cari getah seluar plak.... 

sempat gak g beli lotion baby... mr zuar suruh.. wahh dah pandai plak dia ber'lotion' bagai skrg ni.... errmmmppp ... sebenar nya tngan dia kering sebab guna chemical utk basuh & polish kereta.. tu yg dia suh beli yg botol besar nak letak kat kedai.... kot ada kengkawan yg lalu kat sg merab pintu gate 1 putrajaya tu boleh laa singgah kat kedai kami... kasi kilatkan kereta anda...!!! huhhu



opps iklan jap ye....  kedudukan nya sebelah kiri kalau dari purajaya ke bangi...



back to the point... ni sebenar nya net yg di beli tadi... semeter RM19.50 hokehh.... nak cari yg murah lagi nan hado... nak x nak beli je laa daa malas nk cari lain + xnak kena bebel dgn mr zuar ... sbb nya kena pergi  tempat lain nak mencari lagi... dia mmg jenis mcm tu... dah jumpa beli ajer...jgn nak pikir g cari kat tmpat lain da... sudahnya beli 3 colour semunya 1m setiap satu.... nak tau utk apa...?? hhuhuhu... tunggguuuu.....!!!