Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Sunday, February 10, 2013

Pergi beraya... - CNY







dua beradik dia da siap.... merah menyala lagi
si abg da baik nya posing si adik buat spoil plak... time2 tu la plak dia nk melalak...


ermmmppp tapi kan...mana nak g yek... hahahha
so berbaju raya di rumah je la nmpk nya.. papa diorg bz memanjang je...
org cuti dia keja.... org keja pun dia keja...
cmne tu..?



* Selamat tahun baru cina bg yg merai kan nya..


No comments: