Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, July 9, 2010

pam bayi baru lahir dalam tandas

" Seorang wanita India yang melahirkan bayi dalam tandas sebuah pesawat penumpang antarabangsa cuba mengepam bayinya itu ke dalam lubang tandas.

Bayi terbabit ditemui tersangkut dalam lubang tandas selepas pesawat terbabit mendarat di Amritsar, utara India dan dikejarkan ke hospital bersama mangkuk tandas, kata polis dan doktor kepada Press Trust of India.

Seorang doktor di Hospital Escort berhampiran lapangan terbang itu, H.P Singh berkata sepasukan doktor bedah terpaksa menggunakan pemotong untuk mengeluarkan kepala bayi terbabit daripada mangkuk tandas.

Doktor berkata bayi terbabit dalam keadaan kritikal."


 ingaTkan kAt mAlaysia jE... kaT luar PuN aDa Gak...SenaNg pulak DiA berSaliN dalaM Flight Tu...ishHhh kEsian Kat bAby tu...X kan oRg kat LuaR toileT tu x dEngar bAby nanGes..? maCam mAnA laa keaDaan Baby tu BiLa kenA pAm...meSti diA TeRCUnGAP-CunGapkaN...X dApat nak BaYang kan..seDih biLa baBy sekeCik tu Di perlaKu kan Macam Tu....

Sumber dari : Berita Harian

1 comment:

mrs.ecam said...

nauzubillah....x mo la imagine cane keadaan bb tu....tngk klip video kami prihatin yg artis nyanyi tu pong x snggup nk tngk...huhuhuhuhu