Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, July 8, 2010

begini laah nasib



 
bukaN nak mEngeluh..Cuma NAk meluahaKan perAsaan Je..HuhUhuhu..boriNg lak raSa nya asYik terPerap kaT putRajaYa ni...paGi-pagi KuaR KeRja...baLik tu bErdesuP balik Umah pLak....jaDi hari-haRi aku nAmpak benDa yaNG saMa & dAlam situasi yAnG saMa....

rumAh - opiS - Rumah

huJung MingGu plaK DUk umAh bErdua je dgn Zikry...mEngemas...MemaSak...meLayan KaREnah si KeCik tu....fuhh mEmang CukuP meMenaTkan...

paPa ziKry...?
daRi buLan LepaS...sAMpai laa Ke mGgu ni...tiAp MinGgu peNuh DenGan jADual sHooT nya sAja...
ALHAMDULILLAH....jugak laa sEbab Rezeki X putuS kan...cUma aKu jEr yaNg bORing duK umaH
Saja...Ari tU Ada gak Ke PucHong & bAngi...tApi pergi mMg caRi bArang jE...bArang Dah jUmpa..tErus cAbut baLik RuMah....x daPat nAk MereWAng...siAn zikRy x DapaT G jENjalan...ahaHAHahah...(paDahaL mamA nya yAng nAK beRjalaN) MinggU ni Pun SaMa...naK waT
Ape ye KaT umaH..? ApE LAgI...LaYan kaRenah zikRY jela....




* p/s : pApA Nya....jOm laa BaWak inSan-inSan keSayaNgan mu Ni JenjaLan..... = )




2 comments:

Aleyn said...

Kalau Papanyer sibuk...u gi lah sendiri bawak anak....ok gak

SiTi said...

x penah lagi kuar jalan berdua dgn zikry...akan di pikirkan nnti..tapi ber3 lagi seronok...