Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, November 1, 2013

Bile mak & apak masuk playground






apak nya sentap dgn anak sbb rampas gitu je menan dia ...hahha



yang mak nya pulak leka main kaut2 pasir buatan tu



haaaaaa.... over tau mak pak ni kan....kalah anak main
semalam lepas settle kat HUKM kami terus ke the mines....sbnrnya ahad lpas dah g... masa tu dah smpai depan mines dah... tp di sebabkan sesak depan mines kerna parking penuh sudahnya kami patah balik putrajaya... tu yg smlm bwk jugak zikry ke Kids Paradise mines ni... tp auni x de la dia duk umah pengasuh...

kami kat sini hampir 4jam kot.... mmg puas la zikry main...
bila dia happy kita pun seronok kan.... samping tu mak pak pun dpt relaks.. lepas kan je kemana saja dia nak.... 




apak & anak berebut menan....... 


sampai baring2 sakan apaknya ni..... tp mmg best duk situ... layan je... sejuk pun sejuk



ni laa benda yg dri jauh nmpak mcm pasir ni......


kasi close up sikit.... mcm beras je besar dia... diperbuat dri plastik




kami 3 beranak.... auni xde plak... next time kena bwk auni laa..



hahahah smpai tertido kat sna.... 


sekali bukak seluar kat rumah.... tuuu diaaa berterabur pasir buatan ni kat dlm umah....


1 comment:

norey said...

hahhahaha...maknya boleh tumpang sekali main...xpe...temankan anak kan...kik..kik..kik