Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, October 1, 2010

silap post

hahahha...pepagi ni je aku dah peNiNG jap...
seBab nak Kejar maSA...taKut teNet opiS mem"block" blogspot pada Time yAng telah ditetapkan...Jadi aku terkeLam kabut buat 1 entry (epppy belated besday) dan telah Ter"post" kat bloG Shop aku...heheheh...dah Publish baru pasaN...






1 comment:

syariza09 said...

alamak...dh kena blok ker..risau pula berjangkit kt opis sy