Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, August 31, 2009

New Baby Born


nnt singah la kat blog aku http://mentalphotographer.blogspot.com/ kalu nak tgok gamba baby kami
yang baru di lahirkan 30 ogos semalam
From Ct Husband zuarMental

3 comments:

mama tisya said...

wah dh slamat ye..tahniah..ingt bb kuar 31 ogos...slamat berpantang ye

III AiNa III said...

wei..np muke ank ko cm muke aku?
aha...
hehe..sungguh cumeyll ank kamu mcm aku!haha..

ainayin said...

ct..tahniah...tak sangka cepat benor ko bersalin..tak sabar2 baby nak kuor yer..sediy aku tak dpt nak jumpa ko time majlis aku nnti...huhuhuhu..

anak ko tersgggtttt la chumel..aku sgt sukeee..