Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, September 25, 2014

Pemilihan nama




Sesi 1 bagi pemilihan nama baby..... di sebabkan masih xtau gender baby... kena ready nama baby boy & baby girl jugak....

hari ni baru sesi random utk baby boy....untuk baby girl lom stat hunting lagi.... nama yg di pilih masih di kekalkan A..... Z...... macam abang n kakaknya...

Mohd Azfar Zikry
Auni Zafirah
A....... Z........

posted from Bloggeroid

Tuesday, September 23, 2014

Start Hunting



Peknen kali ni mmg x byk post dlm blog...
cerita pasal auni pun sama gak...
bila pikir2 balik sian plak kt diorg.. x byk yg diceritakan kat sini.... 
ni semua di sebabkan kekangan masa... huhuhu... dah beranak 3 ni nnti lagi lak...
bz dgn urusan umah & anak2 je la....


klo dulu....
bila zikry tido je.. awak boleh lagi bertahan ...
tido lewat... skrg ni... tidak lerr.. tidokan auni dgn awak2 skli tido... heheh


ok berbalik pada tajuk entry kali ni....
nak masuk minggu ke 28 pun masih belum ada apa2 preparation yg di buat....
mr zuar dah byk kali sound.... "bile nak beli brg baby ni...?"
mood nak membeli tu lom sampai...
nak mengemas & mencari brg2 baby masa auni dulu pun lom di jalankan.... 
agaknya ni gara-gara baby dlm perut ni masih nak berselindung.... 
sampai la skrg kami masih x dpt tau lagi jantina nya....
nak suprise kan mama & papa agaknya
nama baby pun lom cari lagi ni.....


last week masa check up nurse ckp 
"dah 28week ni...."
"barang-barang baby dah boleh beli dah...."
"buku pink bawak je pergi memana..."
terus awak tersedar..... wahhhh dah x lama jer lagi ni... dah trimester ke-3 !!!
 pejam celik krg dah smpai masa bersalin...


nmpaknya next week dah kena mencari ni...
beli sikit-sikit... wrna pun kena pilih yg universal....
apa lagi en google laa jadi mangsa utk search checklist yg di perlukan....
checklist bersalin yg sama masa auni dulu... =)










posted from Bloggeroid

Friday, September 19, 2014

Versys 1000 -2013 untuk di jual










Mr. zuar nak let go Versys nya....
atas alasan nak upgrade.... 


milage 21,000 km...
eksesori habis kat motor ni dalam 8k... dan barang OEM juga akan di bagi sekali kat anda...


Serius buyer ye.... & 
xnak swap dgn motor lain.....
 tp nak swap dengan rumah boleh jugak kot... hehehhehe


Harga bukak RM61,000 
di turunkan lagi RM58,000 (letgo semua eksesori)
nak nego tipis boleh lagi....
utk sebarang perbincangan boleh contact my husbnd 

Mr.Zuar Alias 018-2158766