Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, January 26, 2012

Kenapa blog ni senyap

Ini lah sebabnya...tuan blog ni (it's me laa tu) telah mendapat demam sejak 6 hari yg lalu... Dan dengan kekangan kerja lagi sebelum tu... Mmg terabai laaa blog ni


Dan hari ni diri ku pergi ke klinik gov setelah dah 4 hari pergi klinik swasta tp masih ✗ jalan....setelah di soal selidik doktor gov bising coz klinik swasta terbabit bg ubat yg ✗ patut....tp nsib baik aku makan xde apa2 effect ....


Dan setelah di check...amik darah semua aku di arahkan ke hospital putrajaya utk masuk air.....sbb doc suspek demam denggi..jadinya...hari ni diriku bersiaran kt Jabatan Kecemasan & Trauma...


Doakan ct cepat sembuh yer kengkawan......

Thursday, January 19, 2012

Hasil pengumpulan

Ini lah dia hasilnya sejak minat menabung duit syiling ni....stat berputik masa lepas kahwin....sebabnya...mr zuar suke letak merata-rata syiling tu...disebabkan itu jugak la zikry akan bg kat mama nya ni kalau jumpa syiling....xkira la dia jmpa kat umah ke...atau kt umah org...


Jd...hari ni syiling tu bakal di selamatkan dalam bank...xtau la bpe jumlah nya nnti tu...malas nak mengiranya

Wednesday, January 18, 2012

Jangan cium anak - Ustaz Ismail Kamus

haaa.....biar betul xleh nak cium anak.....
sbenarnya bukan x boleh...tp ada masanya...rupanya cetek lagi ilmu keibu bapaan ku ni...perkara ni pun secara x sengaja terjumpa.....search benda lain....tp jumpa benda lain...elok jugak tu...sekurang-kurang nya ada ilmu yg masuk...& boleh jugak di kongsi kepada kengkawan blogger semua...


"jangan cium anak waktu dia tidur....nnti dia degil....."
itu laaa ilmu ku utk hari ni....terkejut gak bile tau pasal ni...sebab mmg aku ni mmg sgt-sgt suke cium zikry time tidur dia..terutamanya kalau bangun pepagi tu...walau peluh masam...tetap jugak suke kan bau dia tu..lepas ni kena kuatkan diri laa utk x cium masa dia tido....




sharing is caring....

surprise dari en suami ku





entry tertangguh lagi....entry ni dah lama tapi baru ni laa nak publishkan nyer...
hari tu kan penah bercerita pasal  surprise yg mr zuar bagi kat bininyer ni...jd hari ni laa baru berkesempatan nk kongsi apa yg suprise sgt tu....

yg 1st nya tukar line...dari maxis ke Umobile...sebab diorg nya pakej agak menarik...cuba tgk pakej postpaid ni...kami amik pakej yg U58 & cer tengok apa yg kami dapat dengan pakej tu....rasanya mmg sgt berbaloi.... dpt FREE CALL 300 MINIT





dan kepada pengguna BB....bayaran BIS nya utk sebulan pulak cuma RM20.....jom tgk apa yg leh dpt dgn bayaran ni



nak dijadikan cerita....tetiba jer mr zuar tnya...nak amik BB yg mana...? uiik pelik gak...tetiba jer ni....awak ni pun pe lagi...org dah meng offer...pe lagi bedal jerr....di sebabkan stok cuma ada curve & bold 4 je....dan dah tentu I xnak down grade kan sbb sebelum ni pkai bold 3.....jd bold 4 laa jadi pilihan ku....screen nya yg besar...mmg puas hati nk tgk blog setaip jam...setiap saat...apa2 pun mekasih ye lalink...coz sudi menghadiahkan nya .....




beli phone ni pun sebab dpt less dlm RM6++ coz amik sekali dgn pakej postpaid Umobile



jom klik sini utk tau pakej2 yg ada






flash mob kat KLIA











selalunya kita tgk omputih jeer buat mcm ni..tp kali ni kat KLIA pun ada buat flash mob.... korang tau tak pe tu FLASH MOB...?

Flash mob tu satu perbuatan secara reramai di tengah2 org ramai..yg paling popular ialah tarian..contohnya la...tengah jalan-jalan..lpas tu ternampak ada org menari dgn lagu..lepas tu tetiba je org sekeliling..yg tgh ke makan ke...yg tengah borak ke pun ikut menari dgn step yg sama...bile dah abis tu..masing2 bersurau...dan pretend takde apa yg berlaku ...


happening je bile tgk mcm tu..flash mob ni di buat kt arrival hall lebih kurang 10 minit...yg turut join nya cabin crew ..staff....kengkawan  n family... dan jugak student unisel




Tuesday, January 17, 2012

al kisahnya...apabila mereka bergaduh



  Aku tahu semuanya


   Aku plak kenal semua orang



  A'aa semua kenalan aku kau curi




   Kami musuh kamu wahai facebook...!!

 
   Takpe Facebook, aku back up kau
 
 
   DIAMM...!!! aku ada semuanya
  eh...!! tanpa aku korang x boleh diakses





  Wei Mozilla, sendiri mau ingat ha....gua kan ada






   Lu pehal...? kacau line orang jer..!!


  Lu dulu la mamat. mengaku lu sorang jer boleh ekses pada diaorg tadi....!!


     SUDAH..!! Jangan gaduh-gaduh...! kalau aku takde, korang lagi laa xde....Power x aku..?



    Hrmmm...aku lah yg paling ramai dikunjungi...jadi gua yang terbaekkk...!!!






    Facebook, jangan riak..kalau aku xde..mana boleh buat email...!!






    Yahoo....Gua kan boleh buat email gak..!



 (Serentak) ehem...ehem...lu org ingat kami ni kayu...?




 

Diam lah korang...nanti aku matikan elektrik ....baru korang tau siapa paling POWER...




Monday, January 16, 2012

bila balik kampung berdua

ni laa kisahnya ...kalau berdua jer dgn zikry...
jumaat hari tu...lpas je amik zikry berdesup terus laa balik ke rembau...dan benda yg paling penting ada adalah "galaxy tab" itu laa ubatnya nak bg zikry leka.... mmg tab tu dah di download dengan cerita-cerita pebret zikry....selalunya selagi zikry x meragam & x bising tab tu xkan di bagi kat dia....memula tu zikry main dgn air mineral kecik yg ada dalam keta tu....x lama lepas tu dia bising...& masa tu laa tab diberikan kat dia...

jadi mamanyer ni teruskan laa pemanduan....boleh jem plak kt highway masa tue....letih makkkkk...kalau keta auto ok laa..ni manual..kejap2 gear 1.......gear 2 jer laaa dah naik kejang dah kaki ni...dah laa hujan lak tu....makan masa gak laaa nak lepaskan exit seremban tu....masa tgh tersekat dlm jem tu tetiba zikry boleh menangis sakan...air minirel mmg dah x nampak dah masa tu..dia nak keluar dari carset tu....aku ni dah laa letih....sakit kakinya...dgn sejuk x tahan nak terkencing nya tu.....dia leh wat hal plak...apa lagi kena marah laa..terus jer dia ontokk jer dlam kereta...sampai laa kami selamat sampai ke destinasi...

sampai dalam kul 7.30mlm....abah terus sambut kitorg...bile abah keluarkan jer zikry..."aikk zikry kencing ker...basah seluar dia nih...." aku pun terkejut laa...bile tgk kat carseat dia...nah....air mineral dia tadi dah terbukak....& dah tentu laa lencun...dia duk dalam kebasahan sepanjang seremban ke rembau....alahai kesian kat zikry...xpasal2 kena marah masa dlm keta tadi....sorry ye syg....mama ko ni tension + penat tadi.....







ally iskandar dah nak kawin....







dia ni kecik molek jer orgnya penah jmpa dia live...rsanya lagi tinggi diriku dari mu ally....apa-apa pun tahniah di ucapkan kat ally...akhirnya bertemu jugak permaisuri di hatimu yer...mude remaja lagi...baru berumur 23 tahun...farah lee merupakan pilihan keluarga dan dia juga masih bergelar pelajar lagi...orgnya pun comel je...


majlis nya bakal berlangsung pada 20 Janunari ...(jumaat ni)

jom baca temubual diorg kat sini






Klinik Maria Putrajaya








last week nya citer ni....zikry batuk-batuk berkahak...dah lama benar macam tu..nak x nak bwk la ke klinik lagi....klinik ni mmg femes kt putrajaya...tambah-tambah lagi letaknya kat alamanda jer...dr maria sebelum ni duk kt klinik an-nur presint 15, dan agaknya ada rezeki lebih dia buka klinik sendiri pulak....mmg suka g kat dia..layanan yg bagus di beri...bila kita tnya dia akan jawab smpai kita paham...xmcm separuh doc tu..kalau boleh nak suh kita ni cepat-cepat keluar...xsempat nk tnya apa lagi dah suruh keluar je cara diorg....

disebabkan dah biasa..kalau smpai je kt klinik tu...masa dlm kereta lg zikry dah ckp "yeh.....yeay... sampai....." masuk jer dlm klinik tu trus je dia serbu mainan yg kt bucu klinik tu....mcm tu lah kebiasaan dia kalu ke situ.... dan hari tu dia boleh tarik kerusi yg ada dan duk betul-betul depan tv sambil tu ckp "pish.....pish".....pandai pun zikry...satu lg perkembangan positif...mmg sgt susah utk zikry tunjuk benda dan trus sebut apa benda yang dia tunjuk tu.....selalunya dia akan ikut apa mamanya ni ckp baru dia ikut cakap.....kebetulan ada plak couple omputih kt situ diorg pun tercuit gak tengok gelagat zikry tu....

masa kt dalam bilik dgn doc plak...zikry terus je meluru masuk...igkan sebab apa...rupanya dia duk nmpak bantal ikea yg mcm dia punya tue...terus dia peluk...sampai nk keluar pun dia masih peluk...xnak kasi balik...puas pujuk...baru laa dia bgi kt nurse tu...







* tetiba teringat mana tah pegi bantal tu...kat dlm rumah xde...kt dalam kereta pun xde...ish lupa dah mak mana letaknya....tua sgt ker smpai itu pun x hengat....







Friday, January 13, 2012

kesiannya kat anak ini....





Seorang kanak-kanak berusia tiga tahun cedera di muka, dada, tangan dan leher akibat terkena percikan sejenis bahan kimia yang ada dalam satu tin logam ditendang kakaknya ketika dua beradik itu melalui sebuah kilang dipercayai beroperasi secara haram di Jalan Meranti 7, Taman Rinting, Masai, di sini.
Dalam kejadian jam 8.30 malam pada 3 Januari lalu, Mohd Ali Baser, anak keempat daripada lima beradik dalam perjalanan ke kedai di kawasan berhampiran bersama kakak sulungnya, Aida, 11 dan kilang itu terletak kurang 100 meter dari rumah mereka.

Wakil masyarakat Sabah di Johor, Alex Puspah yang dimaklumkan kejadian itu oleh keluarga dan jiran mangsa yang menyaksikan insiden berkenaan berkata, akibat percikan cecair berkenaan, muka, dada, tangan dan leher Ali menjadi kehitam-hitaman seolah-olah terbakar.

Menurutnya, ibu Ali, Salbiah Mayong, 32, yang sedang melayan anak bongsu berusia enam bulan terkejut apabila Ali berlari masuk ke rumah sambil menjerit kesakitan.
“Melihat Ali sedemikian rupa, abang mangsa, Ishak yang berusia sembilan tahun segera menyimbah adiknya menggunakan air paip di luar rumah menyebabkan wajah Ali bertukar kemerah-merahan,” katanya,” semalam.

Menurut Alex, saksi kejadian memaklumkan mengenai kejadian itu. Katanya, ketika itu Ali tidak berhenti menangis menyebabkan keluarganya panik manakala bapa kanak-kanak itu, Baser Maid, 33, pergi ke kilang berkenaan untuk menyiasat.
“Saya dimaklumkan, ketika kejadian Aida menendang satu tin dan percikan cecair dalam tin yang diletak di depan kilang itu mengenai Ali. Penduduk pergi ke kilang terbabit dan mereka mengatakan ia bukan petrol seperti sangkaan awal.
“Pekerja warga asing di kilang itu berkata, cecair itu adalah minyak hidrolik,” katanya.
Menurut Alex, keluarga Ali membawanya ke Klinik Penawar Masai sebelum kes dirujuk ke Hospital Sultanah Aminah (HSA).

Ali ditahan di wad HSA selama seminggu sebelum dibenarkan pulang Isnin lalu dan kecederaan dialaminya menyebabkan Ali tidak boleh bercakap selama tiga hari. “Doktor membenarkan Ali pulang namun dia perlu ke HSA setiap hari untuk mencuci kecederaannya. Setahu saya, sejak kejadian sehingga hari ketiga, pemilik kilang dipercayai berusia lingkungan 40-an baru sekali bertemu keluarga mangsa,” katanya.

Menurut Alex, selepas kejadian kecoh diperkatakan, barulah pengurusan kilang terbabit datang dan berjanji menanggung semua perbelanjaan, sedangkan sebelum ini mereka tidak pernah pun melawat Ali di HSA, seolah-olah mahu lepas tangan. Alex turut mempertikaikan bagaimana premis itu boleh beroperasi menggunakan bahan kimia berbahaya sedangkan kedudukannya berhampiran kediaman.
“Kilang terbabit dipercayai sudah beroperasi sejak tiga tahun lalu dan jika tiada tindakan tegas dikenakan, saya khuatir kejadian lebih buruk berlaku,” katanya.


Thursday, January 12, 2012

ooowhh sebab ni rupanya rita & zaquan bergaduh



katanya sebab rita x puas hati dengan ayu raudah....
apabila ayu raudah ada menjawab soalan wartawan bile diajukan soalan "macam mana hubungan ayu raudah dengan rita...."

utk keterangan lanjut meh baca Ayu Raudhah: Rita Tak Puas Hati Dengan Saya


kalau dah silap paham tue...semuanya nmpak x betul...dan wartawan pun satu...suke benor nak tanya soalan2 mcm tu...yg boleh mengeruhkan lagi keadaan...apa2 pun harap diorg ni cepat2 laa settlekan hal ni....bukan diri sendir yg malu...family pun malu jugak....



bila anak bujang menolong


ptg semalam balik jer keja trus jer capai penyapu & mop...
rimas benar lak rasanya tgk rmbut2 ku yg bertaburan....+ kaki dah rasa x sedap memijak lantai...selagi lantai masih licin & sedap di pijak selagi tu laa x bersapu...hahahah malas sungguh rasanya....klo fulltime house wife mybe laa kot hari2 menyapu & mengemop....kompom kilat sentiasa rumah ku....ceh ckp besar...


tapi kan sejak dah membeli mop idaman kalbu ni diri ni terasa sgt laa rajin nak mengemop rumah...sebab mmg sgt-sgt menyenangkan & x payah dah nak bersusah-payah nak memerah mop yg besar tu....









dengan mop baru tu sgt senang...nak perah pun senang....cabut jer kain mop dia tu....basuh & trus perah jer kt sinki pun boleh...ringan pun ringan nak menyimpan pun senang...sebab pemegang nya tu boleh laraskan panjang pendeknyer....nak keringkan mop pun just cabut jer kain nyer tu sidai..
lagi satu sebabnya lantai terasa sgt-sgt licin sebab sambil mengemop tu dia kumpul sekali abuk yg kita tertinggal masa sapu tu.....mcm gmbr kt bwah ni...terutamanya rambut laaaa




dan zikry mmg sgt suka menolong mamanyer ni bile tgk mop dah di keluarkan....suker jer dia tolak-tolak mop tu..gud boy....tapi tue laa sekejap jer laaa lpas tu duk melopong tgk tv....


penuh umah dgn mainan dia jer tu...


dan benda yang paling suka dia tolong adalah.........bentangkan balik tikar buluh tu...dua 3 kali duk gulung..lpas tu dia bukak kan...ok laa kan sekurang-kurangnya dia nak meringankan tugas mamanya...heheheh...nnti zikry dah besar pun kena tolong wife jugak tau syg....jgn tgk jer ye syg....wah maknya dah smpai ke situ pesannya...dia paham pun idak lagi tu...







Wednesday, January 11, 2012

sapa rajin tukar gambar desktop?


ermmmp....
rajin...? 

mmg sgt x rajin nk menukarnya....dah berbulan-bulan..baru nak tukar...eh silap setahun dah kot...coz sebelum ni gmbr yg ada kt desktop tu gmbr raya tahun 2010....haaa amik ko...setahun tu....baru hari ni laa tukar gambar baru....mood nak menukar tue ada...baru boleh tukar...klo x..haram....itue jer laa x bertukar2...



kenapa letak gmbr tu...?

konon rasa diri tu comel sgt buat aksi-aksi camgitu....(buuueewkk) 
salah satu sebab lagi sebab gmbr ku itu jugak laa yg jd hearder blog ni....jd di sebabkan dah ada anak.....kena letak jugak laa gmbr anak yg gaya ala-ala mama nyer nih...gaya gedik-gedik sikit..ahahahah



kenapa xde gambar suami...?

sebab selalunya mr. zuar laah yg jd tukang amik gmbr....jd koleksi gmbrnya x byk...lgi pun xde gambar gedik mcm bini & anak nya nih...heheeh apa-apa pun mr zuar ni tetap kat hati...gmbrnya sentiasa di hati...segala tentangnya tetap kat hati ku...cewahhhh....









buat sendiri gambar pasport




disebabkan peralatan semua ada kat umah....serta sebab yg penting sekali adalah...zikry sgt2 laa susah nak duduk diam utk amik gmbr...jadi kami buat keputusan buat sendiri jer gmbr pasport zikry....lari-lari jer dia amik gmbar...jom tgk antara gmbar2 yg telah mr zuar amik...


mesti nak kena mama duk berdiri sama gak kat dinding baru dia nak amik gmbar







tgk laa tu...remote astro x lepas kat tangan dia...boleh plak dia main tutup sebelah mata laa...tutup muka laa....konon nak wat pose kiut miut laa tue...




dan akhirnya gmbr ni laa yg dijadikan pilihan.....

dan ini laaa hasilnya yg 1st selepas di edit mr zuar....besar benor...dari ukurannya...tgk laa kepala zikry tue...satu kali ganda dari maknya....



 dan akhirnya....siap sudah gmbar pasport zikry....jimat rm12....xyah susah2 pegi kedai..lpas tu nak layan kerenah zikry lagi....










BE bertambah






pepagi ni dtg opis jer trus bukak blog....
lepas tu buka akaun NUFFNANG tgk-tgk ada satu lagi BE yg melekat...
suke-suke....ni mungkin sebab dah betulkan kedudukan iklan 'large retangle' kot semalam...dan kedua-dua BE yg dtgnya dri SLOGGI

Mekasih bebanyak kat sloggi coz sudi bertapak kat blog ku ni...harap-harap lpas ni dtg lg BE dari pengiklan yg lain plak...




Tuesday, January 10, 2012

pasang iklan nuffnang






org lain dah lama berjaya buat....aku ni...baru laa skrg dpt meletakkan iklan NUFFNANG ni kat tempat yg betul...selama ni dah byk kali cuba...mcm2 toturial dah ikut...tp x berjaya jugak...lembab sgt kah diriku ni..? 

iklan yg kat "leaderboard" dengan iklan "skyscraper" senang jer nak letakkan dia...cara mudah dia dgn pakai ADD GADJET jer...lepas tu pegi kat HTML/JavaScript....dah sudah tu copy / paste jer code NUFFNANG tu....yg dari dulu x berjaya ku nak masukkan iklan "large rectangle"...iklan yg akan ada di setiap entry first sahaja....puas godek-godek masih gak x berjaya....


dan hari ni....tercipta lah sejarah,,,yg diriku dpat pasang iklan tu dgn jayanya....makan masa gak nak pasang tu...ikut satu persatu step yg NUFFNANG bgi....yg mana kengkawan xde iklan large rectangle ni....boleh laa g kat toturial  nuffnang....mcm kat gmbar bawah ni....kat tempat yg dibulatkan tu...lpas tu ikut jerr step2 yg di bagi









  





perkembangan terbaru zikry








skrg ni kalau zikry buat sepah....dia mesti kemas balik...nk kena ajar dia ni, kalau x.... dia tau buat sepah jerrr nnti...dan alhamdulillah dia paham apa yg di suruh...bnda yg simple-simple boleh da....perkataan-perkataan baru ada jugak  yg dia dah boleh sebut...tapi pelat laaa.... yg paling selalu dia sebut... TERJATUH....sikit-sikit dia sebut...'ooo' ooooo terjatuh...terjatuhhhhh....'main apa- apa jer laaa...asal barang yg dipegang ke...tgk bnda nk jatuh ke....xpun kalau dia sendiri yg nak terjatuh pun dia sebut.....tgk tv pun klo nmpk org ke...kartun ke yg jatuh pun sibuk dia yg sebut terjatuh...

mmg kena kerja keras lagi utk ajar dia...apa aku perasan dia ni susah sgt nk ajar pasal anggota badan....puas laaa tunjuk mata...hidung..perut...kaki...smpai sekarang masih blum dia ikut...ya ALLAH tabahkan laa diriku utk terus dan terus ajar zikry tanpa rasa bosan 




hadiah dah di pos






1st skali nia minta maaf kt para pemenang GA coz take time nak mengepos hadiah-hadiah tu...
dari sehari...ke sehari nak di poskan...akhirnya semalam baru laa sempat nk di pos kan...nnti kalau dah smpai jgn lupa inform ct yer....


hope leh la trima dgn hadiah yg x seberapa tue....








Monday, January 9, 2012

baru laa cantikkk

hari ni tetiba gatal nak betulkan header blog ni....kot sebelum ni senget sebelah jer kan...hari ni ok dahh...duk ikut step from k.filla tentang tutorial-header-blog   mekasih bebanyak coz ajarkan kat kami-kami yg x tau ni...suke sgt...sbb dah berjaya center gmbar header...cuma di sebabkan resize kan dia jadi x sharp plak gmbarnya tu...gmbar pun dah lari...tu mmg dah x tau dah nak wat mcm mana...kena tnya plak pada yg pakar...


tapi kan...mcm besar sgt jer....heheheh sekali bukak nmpak penuh muka owner blog yg perasan cun nih... mcm nak kena betul kan balik jer...













langsaikan hutang......

hutang tahun lepas x settle lagi...
kalau dah hutang tue..nak x nak mesti kena langsaikan jugak kan....xkan nak biar tergantung macam tu...sebenarnya baru ni teringat ada terhutanng...terhutang dgn kengkawan...sebab penah berjanjijkan


dengan terbitya entry ni.....maka telah terlangsailah hutang ku pada kengkawan semua....ni laa dia bju yg digunakan pakai masa annual dinner opis hari tu...smpai sekarang masih tersimpan elok kat dalam almari...xtau laa bile masanya akan tersarung balik kat badan ni yg makin bam-bam.....










pelik je rasa kat tangan ni








dari semalam lagi pelik benar rasanya...
masa keluar pergi alamanda tu laaa....ringan semacam jer tangan ku ni...puas da mencari tapi xjumpa-jumpa...jam hantaran tu...ni zikry punya keja laa ni....dia mmg suka benar laa menyelongkar laci kt bilik tu......abih semunya nak di keluarkan...mmg jarang xpakai jam...walaupun jam tu mati xde bateri akan tetap berada kat tangan ku ni...ni dah berapa kali tersasul....kejap-kejap tgk tangan ni...ringan semacam....kosong & sungguh x selesa rasanya....






1st time jumpa bloggers...




mak-mak sibuk posing....anak-anak plak wat x kesah jer....






hujung minggu ni penuh dgn aktiviti luar....hari ni plak kitorg g alamanda...nak membeli brg-brg rumah sikit...smpai-sampai je td trus g ke carefour...tgk penuh sesak..mr zuar ajak jenjalan dlu rimas katanya...so kitorg singgah laa kejap kt kedai levis..selesai je membeli ..tetiba  ternmpak k.fiza....

segan memula tu...hahaha  sebab memula aku dah senyum..k.fiza xnmpak lak...saje je lambat-lambatkan kuar dr kedai sbb nak tegur jugak dan akhir nya dia terperasan gak diriku yg semakin bam-bam ni...igtkan  xperasan...heheheh sory xdpt sembang lama....segan pun ada gak td tu...=)

wah nak cop anak teruna ni yer....boleh jugak aleesya pun comel jer...tp td dia tgh sibuk minum susu ye..xdpt nak bemesra sgt ....tinggi laa tgk dia...sbb slalu jumpa klo budak-budak sebaya diorg suma xde yg sama tinggi dgn zikry....so nmpak serasi jer diorg...hahahaha